Előadások

Az alábbi listán kattintson az Önt érdeklő előadásra és töltse ki azt az űrlapot, amelyik ehhez tartozik!

  1. Esettanulmány termelékenység javításról egy 100 fős cégben
  2. A teljesítménybérezést megalapozó szervezetfejlesztés
  3. Az ideális marketing szervezet
  4. Hatékonyság összehasonlítás és javítás
  5. A HR szerepe a szervezetfejlesztésben
  6. Középvállalati szervezettségi minimum (A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványnál megtartott workshop)

1. Esettanulmány egy 100 fős cégben 50%-os termelékenység javításról (16 diás előadás). Letölthető az alábbi űrlap kitöltésével PDF formátumban.
Keresztnév/utónév: *
Email cím: *

2. A teljesítménybérezéshez szükséges szervezetfejlesztés: munkaköri leírások, hierarchia (110 diás) előadás PDF formátumú letöltéséhez kérem töltse ki az alábbi űrlapot!
Keresztnév/utónév: *
Email cím: *

3. "Az ideális marketing szervezet" előadás a MAMASZ Klub 2011 decemberi konferenciáján hangzott el. 12 diából áll. Az alábbi űrlap kitöltésével tudja megkapni PDF formátumban:
Keresztnév/utónév: *
Email cím: *

4. Az előadás a hatékonyság összehasonlításról és javításról szól. Elhangzott egy nagykereskedő viszonteladói partnertalálkozón. 14 dia.
Keresztnév/utónév: *
Email cím: *

"5. A HR szerepe a szervezetfejlesztésben" témához kapcsolódó előadás az Európai TPM Intézet 2012. szeptemberi kerekasztal konferenciáján hangzott el és egy esettanulmányt tartalmaz. Az alábbi űrlap segítségével PDF formátumban tölthető le:
Név: *
Email: *

6. Középvállalati szervezettségi minimum előadás a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványnál 2016. június 29-én (68 diás workshop). Letölthető az alábbi űrlap kitöltésével PDF formátumban.
Név: *
Email: *


Feliratkozásával adatai bekerülnek a Lilium Konzultáns Kft. automatizált levél kiküldési rendszerébe. Adatai két adatállományba kerülnek rögzítésre: a jelen dokumentum kiküldésére szolgáló adatbázisba és a valamennyi feliratkozót tartalmazó nagy állományba. Ez utóbbiról rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. Mindkét listáról a minden levél alján feltüntetett leiratkozás gombbal tud leiratkozni. Természetesen külön kérésre bármikor, bármelyik listáról töröljük Önt.