Konzultáció

Miért érdemes konzultálni?

Bahador Bahrami (Institute of Cognitive Neuroscience, London) kutatási területe a két és többszemélyes döntéshozatal. Kutatásaival bizonyította, hogy két ember jobb döntést hoz, mint egy ember - ha mindketten értenek hozzá és részletesen megbeszélik a döntés előtt a problémát. A cégvezetők néha nehéz, stratégiailag fontos és vissza nem csinálható döntésekre kényszerülnek. Ilyenkor célszerű egy korábban 15 évig középvállalatokban hasonló pozíciót betöltő és több mint 10 éve a középvállalatokra szakosodott tanácsadóval megbeszélni a dolgot. Ez utóbbi lennék én, Polló László, cégünk vezető tanácsadója, az Effectsys vállalat fejlesztési módszer megalkotója. A szakterületeim, amihez értek, amelyekről eddig négy szakkönyvet is írtam:

 • szervezetfejlesztés
 • motivációs rendszerek, teljesítménybérezés, érdekeltségi rend
 • B2B értékesítés és (online) marketingje
 • pénzügyi és értékesítési tervezés (éves és stratégiai)
 • céges mutatók, teljesítmény mérőszámok
 • középvállalati kontrolling
 • pénzügyek, cash-flow gazdálkodás, vevők hitelbírálata
 • hierarchia, szervezeti ábra
 • munkaköri leírások
 • folyamatleírások
 • termelés szervezés lean módszerekkel
 • normázás, norma készítés, norma számítás
 • termelékenység, hatékonyság javítása
 • helyes viselkedés, viselkedési kódex
 • versenyképesség, exportképesség, importtal versenyezni tudás

Amennyiben olyan döntés előtt áll, amelyikben a fenti területekből egy vagy több szerepet játszik, akkor ajánlom szolgálataimat! A konzultáció során teljes titoktartást fogadok a hallottakra, látottakra (s ezt megtehetem, mert ugyanazok a szabályok vonatkoznak ránk, mint az ügyvédekre). A díjazásomat a következő táblázatban találja meg:

Konzultációs órák száma Díj Bruttó díj
2 és fél óra 60eFt+ÁFA 76.200
3 és fél óra 85eFt+ÁFA 107.950
4 és fél óra 115eFt+ÁFA 190.500

A fél óra a tájékozódásomra, a kérdéseimre, esetleg szükség esetén a telephelyük bejárására kell a konzultáció kezdetén. Ha már korábban többször találkoztunk és ismerem a céget, akkor ez az idő is a konzultációra fordítható. Szeretem a konkrét adatokat, ezért sokat segít, ha mérleget, eredménykimutatást, főkönyvi kivonatot, értékesítési és gyártási statisztikákat, fényképeket valamint ezekhez hasonló egyéb adatokat hoz magával - első alkalommal - a konzultációra. Tapasztalatom szerint 2,5 óránál rövidebb konzultációt nem érdemes tartani és nekem sem éri meg az utazást oda-vissza. Ha még nincs elég kérdés, akkor többet kell összegyűjteni, s ez általában nem okoz problémát. A konzultáció helye az Ön budapesti vagy Budapesttől legfeljebb 10 km-re lévő telephelye. Ha ilyen nincs, akkor kedvelem a Cosmic Latte, Budapest XI. Bartók Béla út 79. helyszínt, ahol kulturált körülmények között tudunk beszélgetni, illetve az irodámat Telkiben, a székhelyünkön, Budapesttől 10 km-re nyugatra. Tapasztalatom - és Bahador Bahrami tapasztalata szerint is - a leghatékonyabbak a négyszemközti találkozók a cég vezetőjével.

Kérem, hogy az alábbi űrlap kitöltésével rendelje meg a konzultációt! Ezután az automatizált rendelés feldolgozónk küld Önnek egy díjbekérőt. Ha kifizette a díjbekérőt, akkor megadok néhány lehetséges találkozási időpontot és addig egyeztetünk, amíg nem találunk egy mindkettőnknek megfelelő találkozási dátumot és helyet. Az átutalt összegről - a beérkezést követően - elektronikus számlát küldünk.
Családneve: *
Keresztneve: *
Email címe: *
Cégének a neve: *
Irányitószám: *
Település neve: *
Utca és házszám: *
A fenti táblázatból ide írja azt a bruttó díj összeget, ami megfelel a kiválasztott óraszámnak: Ft *
Telefonszáma: *
Az Ön által javasolt találkozási hely vagy egyéb megjegyzés: *

Feliratkozásával adatai bekerülnek a Lilium Konzultáns Kft. automatizált levél kiküldési rendszerébe. Adatai két adatállományba kerülnek rögzítésre: a jelen konzultációs szolgáltatást megrendelők közé és a valamennyi feliratkozót tartalmazó nagy állományba. Ez utóbbiról rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. Az elsőről - ha nem tetszik amit küldünk - a minden levél alján feltüntetett leiratkozás gombbal tud leiratkozni. A második listáról akkor tud leiratkozni, ha egy onnan érkező e-mailt küldünk Önnek. Természetesen külön kérésre bármikor, bármelyik listáról töröljük Önt.