Normázás, normaidő számítás

Thu, 12/05/2013 - 20:37 -- Anonymous (not verified)
  • Normázás, normaidő számítás

A KKV-k hozzáadott értékének, azaz a kereskedők árrésének, a gyártók fedezetének általában több mint fele megy el a bérekre és közterheikre. Ezért a legfontosabb teendő minden cégben a munkatársak munkaidejének hatékony kihasználása. Ehhez nyújt segítséget a normázás, a normaidő számítás.

A normázás nemcsak a termelésben, hanem a különféle szolgáltatásokban, sőt az adminisztrációban is szükségszerű. Normázás nélkül nincs hatékonyság és alacsony a termelékenység. Normák nélkül nem tudunk tervezni, folyamatosan elcsúszunk a határidőkkel és rossz hírünk keletkezik. Hogyan kell normázni? Milyen modern módszerek vannak erre? Töltse le ingyenes kiadványunkat a norma készítés fortélyairól az alábbi űrlapon!


Családi és keresztneve: *
Email címe: *
A cégében foglalkoztatottak létszáma: *
Beosztása: *
Telefonszáma: *

Feliratkozásával adatai bekerülnek a Lilium Konzultáns Kft. automatizált levél kiküldési rendszerébe. Adatai két adatállományba kerülnek rögzítésre: a jelen Effectsys PMTS normázási eljárás iránt érdeklődők közé és a valamennyi feliratkozót tartalmazó nagy állományba. Ez utóbbiról rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. Az elsőről - ha nem tetszik amit küldünk - a minden levél alján feltüntetett leiratkozás gombbal tud leiratkozni. A második listáról akkor tud leiratkozni, ha egy onnan érkező e-mailt küldünk Önnek. Természetesen külön kérésre bármikor, bármelyik listáról töröljük Önt.