Szervezetfejlesztés és vezetőképzés

Sun, 05/15/2016 - 11:42 -- Anonymous (not verified)
  • Szervezetfejlesztés és vezetőképzés

A cégek szervezettségét a szervezetfejlesztésnek nevezett eljárással lehet javítani. A szervezettségre ezen kívül még nagy hatással van a vezetői munka minősége. Ne tűrje meg a cégében se a szervezetlenséget, se a sarlatán vezetői munkavégzést! Olvassa el a következő részt és végezze el ingyenes tanfolyamainkat!

Szervezetfejlesztés

A magyar KKV-k termelékenysége (=egy főre eső hozzáadott érték termelő képessége) sajnos csak harmada, ötöde a nyugat-európainak. Noha ennek az elmaradásnak több oka van, de a legkönnyebben megváltoztatható ezek közül a szervezetlenség. A tapasztalatok szerint a szervezettség javulásával 30-100%-os termelékenység javulást lehet elérni!

Ne hagyja tehát a cégét szervezetlenül! Az alábbi űrlap kitöltésével iratkozzon fel a 9 részből álló ingyenes internetes tanfolyamra, amelyben sorra megismerheti a kis- és középvállalati szervezetfejlesztési eszközöket (szervezeti felépítés, folyamatok, eljárások, szabályzatok, irányelvek, munkaköri leírások, tervek, büdzsék, kvóták, pénzügyi tervek, elvárt eredmények és azok mérőszámai, normák, anyagi érdekeltségi rend).

Vezetőképzés

A másik viszonylag könnyen és gyorsan megváltoztatható tevékenység a termelékenység javítására, a vezetési színvonal megváltoztatása. Sajnos hazánkban nincs szisztematikus vezetőképzés a KKV vezetőknek. Az Effectsys módszertan azonban ebben is tud segíteni. Egy külön tanfolyamba összegyűjtöttük a legfontosabb vezetési ismereteket. A tanfolyamot elvégezve alig több, mint egy hónap alatt rengeteg új, a gyakorlatban azonnal használható ismeretre fog szert tenni, amit hazánkban így együtt egyik iskolában sem tanítanak. Ezt csak tőlünk, az Effectsystől kaphatja meg. Mi - más egyéb akcióink mellett - ezzel szeretnénk hozzájárulni az általános magyar középvállalkozói kultúra javításához.

Az alábbi űrlapon tud feliratkozni az ingyenes internetes szervezetfejlesztési tanfolyamra. Ha úgy érzi, hogy van energiája egyszerre két tanfolyam elvégzésére is, akkor a középvállalati vezetők ABC-je - ugyancsak ingyenes - 12 részes tanfolyamunkra is párhuzamosan feliratkozhat. A leckék mindkét tanfolyam esetén 3 naponként érkeznek.
Család és keresztnév: *
Email cím: *
A cégében foglalkoztattak létszáma: *

Feliratkozásával adatai bekerülnek a Lilium Konzultáns Kft. automatizált levél kiküldési rendszerébe. Adatai két adatállományba kerülnek rögzítésre: a jelen tanfolyamok iránt érdeklődők közé és a valamennyi feliratkozót tartalmazó nagy állományba. Ez utóbbiról rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. Az elsőről - ha nem tetszik amit küldünk - a minden levél alján feltüntetett leiratkozás gombbal tud leiratkozni. A második listáról akkor tud leiratkozni, ha egy onnan érkező e-mailt küldünk Önnek. Természetesen külön kérésre bármikor, bármelyik listáról töröljük Önt.