Workshop (szervezetfejlesztés, teljesítménybérezés)

Szeretne a kifizetett bértömegért nagyobb hatékonyságot, több hozzáadott értéket kapni? Jöjjön el rendezvényünkre! Minden olyan KKV tulajdonosnak, felső vezetőnek (kiemelten a HR vezetőknek) ajánljuk, akik 5-10-20 vagy akár 300 embert foglalkoztatnak és szeretnének - a termelékenységük, hatékonyságuk javításával - versenyképesebbé válni a saját piacukon. A mostani rendezvény témája a teljesítménybérezés. Tematikája a következő:


1. óra
Polló László teljesítménybérezési szakértőnk ismerteti a kis- és középvállalatokban bevált teljesítménybérezési és teljesítmény értékelési rendszereket. Elmondja, hogyan kell az éves tervekből az egyes emberekre vonatkozó személyes normákat előállítani. Ismerteti, hogyan lehet a norma teljesíthetőségét mérésekkel vagy számításokkal ellenőrizni. Adatokat ad arra vonatkozóan, hogy mekkora hozzáadott értéket lehet és kell elvárni egy munkatárstól a mai magyar gazdaságban.

2. és 3. óra

Szakértőnk a jelenlévők kérdéseire ad válaszokat a teljesítménybérezés témaköréből. A szokásos kérdések:

  • Milyen munkakörökben foglalkoztatottakat lehet bevonni teljesítménybéres rendszerbe?
  • Mekkora legyen a fix és a mozgóbér aránya?
  • Milyen béren kívüli motivációt érdemes még használni?
  • Mi az "igazságos" osztozkodás a tulajdonos és a munkavállalók között a "haszonon"?
  • Mit lehet kezdeni azokkal a munkatársakkal, akik mereven ellenzik a teljesítménybér bevezetését? stb. stb.

Ha elfogynak a kérdések, akkor esettanulmányokban mutatja meg, hogyan lehet sikeresen bevezetni teljesítménybéres rendszereket egyes iparágakban. Az esettanulmányokban ismerteti a szükséges adatgyűjtési és adminisztrációs rendszert is. A teljesítmények mérésére szolgáló mérőszámok helyes kialakításának "tudományába" is bevezetést nyújt. Kitér arra is, hogyan lehet törvényesen áttérni a fix béres rendszerről a részben teljesítménytől függő bérezésre. Foglalkozik a kialakítandó renddel és szervezettségi szinttel, mivel a teljesítménybéres rendszerek sikerességéhez erre is nagy szükség van.

Polló László kiváló előadó. A második Magyar Marketing Fesztiválon tartott workshopjain közel százan vettek részt és mindenki dicsérte a kapott nagyon gyakorlatias tanácsokért. Azt is tudni érdemes róla, hogy szókimondóan a lényegről beszél és utálja a köntörfalazást. Hatalmas vezetői és tanácsadói rutinja segíti abban, hogy néhány célszerű kérdéssel megértse a workshopon felmerülő szituációkat és azokhoz valóban használható változtatási javaslatokat adjon.

Minden workshopra eljövőnek a kiemelt témában adunk egy

  • könyvesboltban nem kapható,
  • csak általunk forgalmazott és
  • direkt a KKV-k számára készített

ajándék könyvet és egy tartalomban hozzá illő CD-s dokumentum tárat 40-50 darab mintával. A könyv és a CD értéke több, mint amennyibe az előadás kerül.

Legközelebbi előadásunk időpontja: 2015. június 23.

Jelentkezni lehet az alábbi űrlap kitöltésével:
Családnév, vezetéknév: *
Keresztnév, utónév: *
Email: *
Számlára írandó cég neve: *
Irányitószám: *
Város (falu): *
Utca és házszám: *
Telefonszám: *
Egyéb közlendő:

Az űrlapok kitöltésével adatai bekerülnek a Lilium Konzultáns Kft. automatizált levél kiküldési rendszerébe. Adatai két adatállományba kerülnek rögzítésre: a jelen workshopra jelentkezők listájába és a cégünknél valamennyi feliratkozót tartalmazó nagy állományba. Ez utóbbiról rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. A listákról akkor tud leiratkozni, ha egy onnan érkező e-mailt küldünk Önnek. Természetesen külön kérésre bármikor, bármelyik listáról töröljük Önt.