tanfolyam feliratkozás (cím + kép/text + text + gf)

Középvállalati vezetők ABC-je ajándék internetes tanfolyam

Középvállalati vezetők ABC-je

A vezetésre születni kell! De sokszor is halljuk ezt a téves mondatot! A valóságban a vezetési munka pont olyan, mint minden más munka: tanulható és tanítható. Hatalommal visszaélő főnökök mondják csak azt, hogy „erre születni kell”. Titokban tartják a vezetés-szakmai fogásaikat. Sőt, nem hatásos, rossz rutinokat ajánlanak!

Szeretne Ön megismerni a vezetési munka alapelemeit – s ezáltal jobb vezetővé válni? Szeretné, hogy minden ezzel kapcsolatos „titokról” lehulljon a fátyol? Akkor vegyen részt vesz a 12 leckéből álló ajándék tanfolyamunkon! Leckéről leckére fedjük fel a jó vezetés fortélyait. Fokozatosan megtanulja, milyen elemekből, részekből kell összetenni és elvégezni a vezetési munkát. A 33 napos tanfolyam végén körültekintőbb, tudatosabb vezető lesz, mint amilyen ma!

Ehhez most csak annyit kell tennie, hogy az alábbi űrlapon feliratkozik. Adja meg azt az email címét, amelyet folyamatosan használ. Utána azt is kérem, hogy a ******@effectsys.hu oldalról érkező leveleket állítsa be levelező rendszerében biztonságosnak!

Ha úgy érzi, hogy egyszerre két tanfolyamot is képes elvégezni, akkor jelölje be a „szervezetfejlesztés eszköztára” ingyenes tanfolyamot is! (De ha most nem iratkozik fel, később még mindig megteheti.)

Text content

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Feliratkozásával adatai bekerülnek az effectsys.hu® (Lilium Konzultáns Kft. márkaneve) automatizált levél kiküldési rendszerébe. Adatai két adatállományba kerülnek rögzítésre: a jelen tanfolyamban szereplő 12 lecke kiküldésre és a valamennyi feliratkozót tartalmazó nagy állományba. Ez utóbbiról rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. Az elsőről – ha nem tetszenek a leckék – a minden levél alján feltüntetett leiratkozás gombbal tud leiratkozni. A második listáról akkor tud leiratkozni, ha egy onnan érkező e-mailt küldünk Önnek. Természetesen külön kérésre bármikor, bármelyik listáról töröljük Önt.