Skip to content

A középvállalatok teljesítménybérezésben elkövetett hibái

Díjmentesen letölthető tanulmány – 20-300 fős cégek vezetőinek, tulajdonosainak!

teljesítménybérezés hibái

Miben segíti Önt a tanulmány?

  • a termelékenysége növelésében
  • a munkatársai ösztönzésében
  • nem követ el teljesítménybérezési hibákat
  • előre meg tudja tervezni a teljesítménybérezés bevezetési folyamatát

Mit várhat a jól bevezetett teljesítménybértől?

A szakszerűen megszervezett teljesítménybérezés radikálisan növeli a termelékenységet! Mégis naponta olvashat újságíróktól cikkeket, amely szerint a teljesítménybérezés külföldön már elavult. Önnél is az lesz, ha már minden munkatársa havi nettó 1.000.000,- Ft felett keres! Addig azonban vétek lemondani erről a rendkívüli motiváló erővel bíró rendszerről!

Bizony a pszichológia „őskorában” felfedezett effektus törvénye (=amit megjutalmaznak, azt az ember megismétli, amiért megbüntetnek, azt nem ismétli meg) változatlanul él. Akkor is, ha az ember bonyolult lény és ez „csak” tendenciájában igaz, de nem 100%-os mértékben. Nekünk azonban elég a 90%-os mérték is…

Ön is szeretne motiváltabb munkatársakat?

A teljesítménybérezéses rendszerek bonyolultak. Sok hibát lehet bennük elkövetni. Hogy ez Önöknél ne következzen be, ezért egy tudást megalapozó olvasmányt kínálunk Önnek.

  • A 36 oldalas kiadvány (e-book) 50 darab középvállalatban elkövethető teljesítménybér szervezési hibát tartalmaz.

Érdemes átgondolnia!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot és perceken belül küldjük az e-book-ot PDF formátumban! Cégünk sok tucat középvállalatban vezetett be teljesítménybéres rendszereket; az országban ebben sokak szerint nekünk van a legnagyobb tapasztalatunk. Önnek is szeretnénk segíteni, hogy olyan jó teljesítménybéres rendszerük legyen, mint amit például a Magyar Lapterjesztő Zrt.-nél vagy a Manna Natúr Kozmetikum Kft.-nél mi hoztunk létre.