Skip to content

Tanácsadási feltételeink

Cégünk garanciával vállalja a termelékenység javítását szolgáló Effectsys eljárás szolgáltatását. A díjazás arányos az elvárt termelékenység növekedéssel; a termelékenység növekedésből származó éves értéktöbblet („haszon”) kevesebb mint 20%-át kérjük díjként (a pontos díjszámító táblázatot az Effectsys eljárásnál találja meg). Ha ezt nem sikerül elérni, akkor a díjat a sikertelenséggel arányos mértékben visszafizetjük.

Az általános vállalati vezetési tanácsadási munkákat, vagyis minden nem Effectsys eljárással nyújtott szolgáltatásunkat ráfordított idő alapon számlázzuk. A tanácsok megfogadása, használata és a kitűzött eredmény elérése ilyenkor a megrendelő menedzsmentjének a feladata. Rendkívül jó ötlet csomagokkal állhatunk elő, de csak annyi valósulhat meg belőle, amennyit a menedzsment és az általuk irányított többi munkatárs befogad.

2016-ban a költségeink fedezésére nettó százhatvanötezer forint általános napidíjat számolunk fel; ismételt megbízások esetén (évi több mint 5 nap) ezt százötvenezerre csökkentjük (a 6. naptól az adott naptári évben). Időnként adunk óradíjas tanácsadást is. Ennek óránkénti összege huszonötezer forint, de minimum két és fél órát kell kifizetni – amit szívesen ki is töltünk tanácsadási tartalommal. A díjazás a székhelyünkön, Telkiben, Budakeszin, Budaörsön és Budapest budai oldalán tartott találkozókra érvényes, ha távolabbra kell mennünk, akkor utazási időtől függő további térítést is kérünk. (Az időnk a drágább, nem az odajutás költsége.)

Munkavégzési korlátunk, hogy Telkiben van a székhelyünk (a biatorbágyi M0-ás és M1-es autósztráda találkozási ponttól 10 km-re), és ha olyan munkát vállalunk, amelynek a helyszínére több mint másfél órát kell utaznunk, akkor ezt úgy tesszük, hogy mindig párosával, azaz két egymást követő napon jelöljük ki a helyszíni konzultációs napokat (ott alszunk a két nap között). A másfél órás határ északkeleten Salgótarján, keleten Füzesabony, Szolnok, délkeleten Kiskunfélegyháza, délen Kalocsa, Szekszárd, délnyugaton Fonyód, nyugaton Ajka, Pápa, Kapuvár és Mosonmagyaróvár. Az ezen városok vonzáskörzetében lévő települések még bele szoktak férni e határba. Ha ezen túl vállalunk munkát, akkor szállást kérünk: vállalati vendégház, panzió is megfelel a szobához tartozó önálló fürdőszobával, nincsenek nagy igényeink. Általában egy, néha kettő éjszakát fogunk ott tölteni, akkora létszámmal, ami szükséges az éppen soron lévő munkához (általában 1, maximum 3 fő).

Tanácsadási munkát csak akkor kezdünk meg, ha a szerződéses összeg ~15%-át az ügyfél előre átutalja a számlánkra, és attól kezdve szerződés szerint ütemesen (havonta) számlázunk. Ügyfeleink bármikor azonnali hatállyal elállhatnak a szerződés folytatásától ha elégedetlenek velünk, s ilyenkor a hátralevő díjat nem kell kifizetni. Ha úgy ítéljük meg, hogy képtelenek vagyunk egy ügyféllel közös nevezőre jutni, akkor fenntartjuk a jogot arra, hogy – általában az ügyfél számára a váltáshoz elegendő, azaz 30 napos felmondással – kiléphessünk a szerződésből.

Minden tanácsadási munkát munkaprogram szerint végzünk – amitől kölcsönös akarattal rendszerint kisebb mértékben eltérünk (ahogy az ügyfeleink szükségletei alakulnak, annak megfelelően). A tanácsadást követően egy-két hónapig még drótpostán és telefonon további ingyenes tanácsokat adunk.

A teljesítménybért felelőtlenség alapos előzetes szervezés nélkül a munkavállalókra terhelni; különösen így van ez a menedzsment, az érdemi önálló ügyintézők esetén. Ezért teljesítménybérezést csak akkor vállalunk, ha a feltételeket is kidolgozhatjuk hozzá. (Azaz kellően megszervezhetjük, átszervezhetjük a céget, hogy igazságosan, a létbizonytalanságuk növekedése nélkül engedhessük rá a munkavállalókra a teljesítménybérezést.)

A teljesítménybér adta lehetőségeket akkor tudja egy cég a legteljesebben kiaknázni, ha egyéb intézkedéseket is tesz a siker érdekében. Erre alakítottuk ki a teljesítménybérezés zökkenőmentes működését, illetve gyakran magát a bevezethetőségét segítő tréningeinket (vezetői, alvállalkozó/viszonteladói) és egyéb tanácsadási szolgáltatásainkat.

A könyveinket, CD-inket a felső menü soron találják és tudják megrendelni. A szolgáltatásainkat és azok díjait ugyancsak ott találják.