Skip to content

"Polló László: Viselkedési kalauz" könyv

59 másodperces videó a könyvről

Érdemes foglalkozni a viselkedéssel?

A hazai kis- és középvállalatok, KKV-k termelékenysége alacsony. Egy KKV-ben dolgozó ember évente alig 4-5 millió forint új értéket állít elő. Miközben az európai átlag már meghaladja a 16 millió forintot. S ugyanez a magyar munkaerő amikor hazai nagyvállalati környezetbe kerül, akkor már képes hozni az európai átlagot! S ennél is jobb hír, hogy egyre több KKV is képes ezt elérni! Vajon mi a titkuk?

viselkedési kalauz

Hazánkban az alacsony termelékenységet eredményező legfeltűnőbb hiányosság az emberi együttélési kultúra alacsony szintje. Pletyka, durvaság, egymással szembeni bizalmatlanság, korábbi kibeszéletlen sérelmek, kivételezés, felelősség áthárítás stb. mérgezi a légkört. Ilyen körülmények között a hatékonyság alacsony.

Helyes viselkedés = magas hatékonyság

A könyvből megismerhető, hogyan kellene viselkednünk, hogy egy korábban nem is sejtett termelékenységi, hatékonysági szintre kerüljünk. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének hatékonyak, versenyképesek, exportképesek, importtal versenyezni tudók lenni; szeretnék a gépeiket jobban kihasználni, javítani a termékeik, szolgáltatásaik minőségét. S szeretnék ezt a lehető legkisebb befektetéssel megtenni. A könyvben leírt viselkedési mintákkal fokozatosan elérhetjük, hogy a munkakörülmények kedvezővé váljanak, és az emberek benne átélhessék a „flow” állapotot. Járulékos haszon, hogy mindenki szívesen jár be dolgozni, illetve az üzleti partnerek is sokkal jobban kedvelnek minket.

A könyv azonban nemcsak jámbor óhajok gyűjteménye, hanem azt is megmutatja, hogyan juthatunk el a kedvezőbb állapotba. Leírja, miként tudják az egyes dolgozó közösségek megváltoztatni korábbi rossz társas életi szokásikat. Megmutatja, hogy vezetők és beosztottak hogyan tudnak békében, egymás „szívatása” nélkül és egymást tisztelve dolgozni. Gyakorlatias, megvalósítás orientált írásmű. Csapatszellemet épít.

A könyv írója

A könyvet az Effectsys vezető tanácsadója, Polló László írta. Ő 15 évig vezetett milliárdos árbevételt elérő középvállalatokat, mielőtt tanácsadóvá vált 2003-ban. Azóta több gazdasági könyv szerzője. Elsődleges szakterülete a hazai középvállalatok termelékenységének fejlesztése. Tanácsadóként ezernél több céghez jutott el közvetlenül vagy a könyveivel. Rendszeresen publikál gazdasági folyóiratokban, blogokban. Videó sorozata is a szervezetfejlesztésről szól. Könyvével három évtizedes vezetési, szervezési, tervezési és tanácsadási tapasztalatait kapja kézhez. Hitelesen, „első kézből”, magával ragadóan olvasmányos formában.

A könyv fontosabb adatai

A könyv puha fedeles kötésű, elég nagy, a műszaki és tankönyveknél megszokott 155*235 mm-es formátumú. Sok tucat ábrát és táblázatot tartalmaz. Több mint 200 feladat segíti a jobb megértést. 334 oldalas, 10 ezer soros és 600 ezer karakter terjedelmű írásmű. Speciális, hiánypótló szakkönyv kis- és középvállalati tulajdonosoknak, felső vezetőknek. Csak itt nálunk lehet megvásárolni, könyvesbolti fogalomban nem áruljuk. Tudomásunk szerint hasonló témájú könyvet egyáltalán nem lehet kapni a magyar könyves piacon. A könyv tartalomjegyzékét itt olvashatja el!

Rendelje meg és olvassa el a könyvet, ha szeretné elérni a nyugat-európai országok termelékenységét! Ha szeretné megrendelni a könyvet, kattintson ide!

A Viselkedési Kalauz nem egy lépésben keletkezett. Elődje volt a cégünk által korábban forgalmazott „Viselkedési kódex” című könyvünk. Már az is nagyon kedvelt volt az olvasók között. Ha ide kattint, közel egy tucat olvasói véleményt olvashat el!

Ide kattintva elolvashat néhány fejezetet a könyvből.

Könyv megrendelése

A következő űrlap kitöltésével tudja Polló László: Viselkedési kalauz sikerre törekvő cégeknek című könyvét megrendelni. A könyv ára bruttó 15.750,- Ft (ez az ár a belföldi postázás költségét is tartalmazza). Ha külföldre szeretné a könyvet megrendelni, akkor a rendelés leadása előtt telefonon hívjon fel minket!

Megrendelés után egy díjbekérőt kap a megadott email címére. A díjbekérőn feltüntetett összeget átutalással lehet kiegyenlíteni. A pénz beérkezése után egy-két munkanappal postázzuk a megrendelt könyvet (postai csomagként). A számlát a megadott címre a könyvvel együtt küldjük el.