Skip to content

Kapcsolat Kapcsolatfelvételi lehetőség a cégünkkel

A cégünk neve: Effectsys Konzultáns Kft. (korábbi nevünk: Lilium Konzultáns Kft. volt)
Címünk: H-2089, Telki, Völgy utca 17-19.
Telefonszámunk: + 36 26 372 414
E-mail: lpollo (kukac) effectsys (pont) hu (Polló László, vezető tanácsadó, ügyvezető)
Rádiótelefon: +36 70 562 73 45 (Polló László);
+36 70 225 10 52 (Ruzsinszky Judit, ügyvezető munkáltatói jogokkal)

Ha a termelékenység növelésről, teljesítménybérezésről és az egyéb versenyképesség javító szolgáltatásainkról leírtak megtetszettek Önnek, és szeretne velünk közelebbről megismerkedni, akkor azt javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Mi elsősorban

  • a közepes méretű, 20-500 fő közötti létszámot foglalkoztató,
  • évi 300MFt-25MrdFt árbevételű kereskedő, gyártó, szolgáltató, fejlesztő, termelő cégeknek,
  • ~50MrdFt-ig terjedő mérlegfőösszegű kisbankoknak, takarékszövetkezeteknek dolgozunk.
  • Az ezen cégekben keletkező hozzáadott új érték jellemzően az évi 150MFt-tól 8 MrdFt-ig szokott terjedni (a létrehozott új értéket a mérlegből úgy kapjuk meg, hogy a nettó árbevételből levonjuk az anyag (és anyagjellegű) költségeket illetve még néhány tételt (bővebben erről itt olvashat).

Munkavégzési korlátunk, hogy Telkiben van a székhelyünk (a biatorbágyi M0-ás és M1-es autósztráda találkozási ponttól 10 km-re), és ha olyan munkát vállalunk, amelynek a helyszínére több mint másfél órát kell utaznunk, akkor ezt úgy tesszük, hogy mindig párosával, azaz két egymást követő napon jelöljük ki a helyszíni konzultációs napokat (ott alszunk a két nap között). A másfél órás határ északkeleten Salgótarján, keleten Füzesabony, Szolnok, délkeleten Kiskunfélegyháza, délen Kalocsa, Szekszárd, délnyugaton Fonyód, nyugaton Ajka, Pápa, Kapuvár és Mosonmagyaróvár. A határként megjelölt városok 20-30 km-es körzete még bele szokott férni az ott alvás nélküli munkavégzésbe.

Ha úgy gondolja, hogy tetszenek a honlapon bemutatott szervezési elveink, akkor felajánljuk, hogy egy kötelezettségek nélküli beszélgetésre – az utazási időtől függő költségtérítés ellenében – elmegyünk Önökhöz (ha az Ön által vezetett cégben foglalkoztatottak létszáma meghaladja az 50 főt, akkor e látogatás ingyenes). Ha kéri, akkor előre elküldünk egy űrlapot, amelyben a mozgóbér fizetési gyakorlatáról kap néhány kérdést, és ezzel, az internetről letölthető mérlege elemzésével, meg a helyszínen feltett további kérdésekkel monitorozzuk a jelenlegi termelékenységi szintjét, a mozgóbér fizetési gyakorlatát és véleményt is mondunk annak hatékonyságáról. Mindezt a legszigorúbb titoktartás megfogadása mellett tesszük, hiszen ránk is ugyanolyan titoktartási jogszabályok vonatkoznak, mint a védőügyvédekre, azaz még az államnak sem vagyunk kötelesek semmilyen adatot kiadni. Az utazási idő számítására az Útvonalterv.hu honlapot használjuk a leggyorsabb beállítással. A költségtérítés összege az oda-vissza utazási idő percenként nettó 250 Ft-tal történő szorzata (+ÁFA). A beszélgetési idő ingyenes! Természetesen a beszélgetés kezdetén aláírjuk a titoktartási nyilatkozatot, amely minket már köt – függetlenül attól, hogy létrejön-e közöttünk később bármiféle tartósabb kapcsolat.

Időpont egyeztetésre legegyszerűbb felhívni a (70) 562-73-45-ös telefonon vezető tanácsadónkat, Polló Lászlót.

Ha ez foglalt vagy ki van kapcsolva, akkor a cég vonalas telefonján hagyhat neki üzenetet [(26) 372-414], vagy írhat levelet az lpollo (kukac a) effectsys (pont) hu címre (elnézést a titokzatos e-mail cím megadásért, a levélszemét keresőmotorok miatt alkalmazzuk ezt, reméljük nem túl nehéz kitalálni a helyes írásmódot).

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot!

A legközelebbi előadásról (ITT) talál információt. Ingyenes internetes tanfolyamok, hírlevelek, könyvek, elektronikus kis könyvek, tanulmányok és jegyzetek segítségével igyekszünk közreadni azt, amit tudunk (lásd a felső sorban az ajándék menü pontot).

Cégünk eredeti, megalapítása óta őrzött és folytatott profiljába tartozik még a francia és orosz nyelv oktatása is. Ha ez érdekli, akkor kérem hívja fel Ruzsinszky Juditot a (70) 225-10-52-es vagy a (26) 372-414-estelefonon. A francia és orosz nyelv oktatása elsősorban Telkiben történik, de kisebb vállalati csoportok oktatását – Telki 15 km-es körzetén belül – a helyszínen is vállaljuk. Bővebb információt erről itt talál.

Cégünk telephelye: 2089 Telki, Völgy utca 17-19.
Telefonszámunk: (26) 372-414
Drótposta címünk: lpollo az_a_bizonyos_a_betű effectsys pont hu
Fax: már nem üzemel, kérjük, hogy szkennelt vagy fényképezett mellékletekkel a fenti e-mail címet használja

Térképek:
Telki térképe, a Völgy utca a Budakesziről a térképen kelet-délkelet irányból beérkező Fő úton a térképen jelölt körforgalomtól induló Árnyas utca nyugati folytatása A körforgalomtól számítva kb. 600 méterre van a telephelyünk az út bal oldalán (a déli, domb felőli oldalon).