Skip to content

Cégvezetők, cégtulajdonosok problémamegoldó zsebkönyve Szerző: Polló László

Egy cégtulajdonos, egy cégvezető rettenetesen egyedül tud lenni. Nincs kivel megbeszélnie a gondjait, senki sincs ugyanabban a helyzetben, mint ő. Gyakran még őszintén a véleményét sem mondhatja el, mert valaki akkor megsértődne.

Ez a zsebkönyv a szerző hasonló helyzetben eltöltött életéből leszűrt tapasztalatokat osztja meg felső vezető és/vagy cégtulajdonos társaival.

A könyv szerzője így ír a bevezetésben a könyvről:

“Hosszú ideig voltam vezető, majd a saját cégeimben vezető és végül olyan vállalat fejlesztési tanácsadó, aki sok száz cég életébe látott be nagyon alaposan.

Nem vagyok okosabb, mint a tanácsadóként megismert cégek tulajdonosai és vezetői. De mást láttam és másról van tapasztalatom, mint akik a saját cégükben dolgoznak már hosszú ideje. Van összehasonlítási alapom, láttam már sokféle működő és nem működő megoldást.

Ebben a könyvben összegyűjtöttem néhány tucat olyan problémát, gondot, amely a cégek tulajdonosait, vezetőit izgatja. Ezeket nem tudják őszintén megbeszélni a saját munkatársaikkal. Nem azért, mert a munkatársaik ostobák, hanem azért, mert más a nézőpontjuk, más az érdekük.

Az összegyűjtött problémák mindegyikére igaz, hogy nincs rájuk triviális, egyszerű, magától értetődő válasz. Szinte mindegyik gond sok szempontra figyelő, komplex kezelést igényel.

Egy ilyen zsebkönyvben nem lehet részletesen kifejteni a szükséges kezelést. De meg lehet adni a legfontosabb szempontokat és azt a szakirodalmat, ahol ez részletesen ki van fejtve. S meg lehet mutatni azt is, hogy a cégvezetők, cég tulajdonosok hol kaphatnak segítséget akkor, ha saját erőből nem vagy csak lassan lennének képesek boldogulni.

Egyfajta önkritikus megközelítést adok, hogy ne csak másokban, hanem elsősorban magukban keressék a hibát a cégvezetők, ha valamilyen hiba jelenséggel találkoznak. Hasznos tud lenni ez a nézőpont is!

Titkos reményem, hogy az egyes fejezeteket felütve az olvasó azt úgy használja, mint a pilóták a felszállási és leszállási ellenőrző listájukat (check list). Nem azért használják, mert még soha nem szálltak fel vagy le. Hanem azért, mert tudják, hogy akkor fogják egészen biztosan helyesen csinálni, ha mindent megcsinálnak, ami az ellenőrző listán van.

Minden fejezet végén van egy „további segítség” pont, amely a könyv végén megtalálható, valamelyik könyvemre, dokumentum gyűjteményemre vagy a cégem (Effectsys Konzultáns Kft.) szolgáltatásaira hivatkozik. A könyveimben további több száz szakkönyv ajánlást is meg fog találni. A jó vezető sokat olvas!”

Ha egy KKV vezetője vagy tulajdonosa, akkor szüksége van erre az ön nézőpontjából íródott könyvre! Megkaphatja kinyomtatva is és elektronikusan is – ahogy önnek kényelmesebb! Ne mulassza el megrendelni!

A következő baloldali űrlap kitöltésével tudja Polló László: Cégtulajdonosok, cégvezetők problémamegoldó zsebkönyve című könyvét megrendelni. A könyv ára bruttó 2.310,- Ft (ez az ár a belföldi postázás költségét is tartalmazza). Ha külföldre szeretné a könyvet megrendelni, akkor arra egyedi árat adunk, hívjon fel előtte!

Megrendelés után egy díjbekérőt kap a megadott email címére. A díjbekérőn feltüntetett összeget átutalással lehet kiegyenlíteni. A pénz beérkezése után egy-két munkanappal postázzuk a megrendelt könyvet (postai levélcsomagként). A számlát a megadott címre elektronikusan küldjük el.

Ha elég önnek egy elektronikusan olvasható példány a könyvből, akkor ne a baloldali, hanem a jobboldali űrlapot töltse ki! Ekkor elektronikusan (PDF formátumban) és ingyenesen küldjük meg a zsebkönyvet. A könyv tördelése olyan, hogy okostelefonon is könnyen olvasható.

Itt lehet megrendelni a zsebkönyvet kinyomtatva:

Itt lehet kérni a zsebkönyvet elektronikus (PDF) formátumban ingyenesen.