Skip to content

Letölthető űrlapok, sablonok, számolótáblák

táblázatok

Az űrlapok, sablonok, nyomtatványok hihetetlen mértékben tudják javítani a munka hatékonyságát és termelékenységét. Különösen javítják a hatékonyságot a beépített képleteket automatikusan kiszámoló számolótáblák.

Ma már egy középvállalat nem tud létezni számítógépek nélkül. Ám a számítógép önmagában kevés: azt használni is kell. Az Effectsys eljárás célja a hatékonyság növelése; ezért sok helyen használunk számolótáblákat és egyéb űrlapokat. A teljesítménybérezés és a tervezés (kontrolling) néhány alap számoló tábláját, valamint a szervezés egyik alapdokumentumát (a munkaköri leírás sablont) nyújtjuk át szeretettel Önnek is a saját cégében történő használatra.

Töltse le Ön is magának ezeket az elektronikus dokumentumokat! Izgalmas, új, rögtön használatba vehető ötleteket kaphat belőlük!

A következő űrlapra feliratkozással három táblázatot és egy szövegszerkesztő sablont kap meg nyílt (ODS, ODT) és Microsoft XLSX, DOCX formátumban. Javasoljuk, hogy mentsen el belőlük egy-egy eredeti példányt, mielőtt elkezdené a saját cége adataival feltölteni és módosítani! A dokumentumokban a képletek nincsenek titkosítva, szabadon olvashatók, módosíthatók és aki egy kicsit is ért a táblázatkezeléshez, az fogja tudni használni. A táblázatok és a sablon címei:

  • Mozgóbéres rendszerekben használatos bérfüggvények kiszámítása 4 mozgóbér elemig számolótábla
  • Éves operatív kontrolling terv számolótábla 9 munkalappal
  • Stratégiai tervezés 5 évre előre számolótábla 13 munkalappal
  • Munkaköri leírás sablon (4.0-ás verzió, szövegszerkesztővel kezelhető)