Skip to content

Előadások

Az alábbi listán kattintson az Önt érdeklő előadásra és töltse ki azt az űrlapot, amelyik ehhez tartozik!

  1. Esettanulmány termelékenység javításról egy 100 fős cégben
  2. A teljesítménybérezést megalapozó szervezetfejlesztés
  3. Startup cégek szervezeti felépítése
  4. Termelékenység javító intézkedések
  5. Hogyan alakítsuk a szervezetet versenyképessé?
  6. Középvállalati szervezettségi minimum (A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványnál megtartott workshop)

1. Esettanulmány egy 100 fős cégben 50%-os termelékenység javításról (16 diás előadás). Letölthető az alábbi űrlap kitöltésével PDF formátumban.

2. A teljesítménybérezéshez szükséges szervezetfejlesztés: munkaköri leírások, hierarchia (110 diás) előadás PDF formátumú letöltéséhez kérem töltse ki az alábbi űrlapot!

3. „A startup cégek szervezeti felépítése” előadás a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány rendezvényén hangzott el. 24 diából áll. Az alábbi űrlap kitöltésével tudja megkapni PDF formátumban:

4. Az előadás középvállalati termelékenység javító intézkedésekről szól. Az előadás teljes szövege 13 oldalon és 11 dia egy külön PDF fájlban. Letölthetők az alábbi űrlap kitöltésével.

5. Az előadás arról szól, hogyan sikerült egy 95 fős középvállalatot megmenteni a csődtől és ismét nyereségessé tenni. A Piac és profit konferencián 2019-ben hangzott el. Az alábbi űrlap segítségével PDF formátumban tölthető le:

6. Középvállalati szervezettségi minimum előadás a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványnál 2016. június 29-én (68 diás workshop). Letölthető az alábbi űrlap kitöltésével PDF formátumban.

Feliratkozásával adatai bekerülnek az Effectsys Konzultáns Kft. automatizált levél kiküldési rendszerébe. Innen rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. Minden levélen van egy leiratkozási lehetőség, amit ha igénybe vesz, akkor nem kap tőlünk több levelet.