Skip to content

Internetes tanfolyamok hogy jobban menjen a magyar középvállalatoknak

tanfolyamok

A világban mindenütt a közepes méretű vállalatok foglalkoztatják a legtöbb embert. Ám amióta beléptünk Az Európai Unióba, azóta ezek a magyar cégek nem boldogulnak. Alacsony termelékenységük miatt alig képesek exportra. A belföldi piacaikat is fokozatosan elveszítik, mert nem elég fejlettek. Az felsőfokú oktatás is inkább a nagyvállalatokra képez (MBA).

Ezért kezdtünk el az effectsys.hu-nál 11 éve egy szervezetfejlesztési módszertan program kidolgozását. Egy olyan módszertant, amelyik éppen a 20-300 fő közötti létszámot foglalkoztató cégekre van szabva. Több mint 10.000 ilyen magyar cég van. Mindegyikhez szeretnénk eljutni.

Ám először azokhoz megyünk, akik érdeklődnek a szervezetük, vezetésük fejlesztése iránt! Magunk jobb megismertetése céljából közzétesszük a munkamódszereink, elveink lényeges részeit. Ezen program részei a mindenki számára elérhető, ingyenes tanfolyamaink is. A tanfolyamok egyrészt a munkában jól használható, komoly ismeretanyagot adnak, másrészt bepillantást engednek a munkamódszereinkbe.

A mi legfontosabb mutatószámunk – aminek a javításán lankadatlan fáradozunk – a termelékenység. Ennek a mutatónak a segítségével egy kicsit másként lájuk a világot, mint más tanácsadók. Meggyőződésünk azonban, hogy a hazai középvállalatoknak az egyik legfontosabb célja kellene legyen a termelékenység javítása. Ezért úgy gondoljuk, Önnek sem árt, ha az ilyen irányú ismereteit elmélyíti. Jelenleg az alábbi ajándék (azaz nem fizetős) internetes tanfolyamaink vannak:

A „középvállalati vezetők ABC-je” tanfolyam

A „szervezetfejlesztés eszköztára” tanfolyam

„Középvállalati szervezettségi minimum” tanfolyam

Ugye Ön is szeretné cége versenyképességét, hatékonyságát javítani? Akkor kattintson a fenti linkekre, ott kap bővebb tájékoztatást és feliratkozási lehetőséget!