Skip to content

A szervezetfejlesztés 12 trükkje

Miért kell a szervezetet fejleszteni?

Magyarországon a közepes méretű – 20-300 fős – cégek nagyon sok embert foglalkoztatnak. Ám a fizetések alacsonyak és a tulajdonosok osztalékai sem túl nagyok. Mi lehet ennek az oka?

„nyomják Krahácsot” népszerű kabaré szöveg jut elsőre erről a legtöbb ember eszébe. Igen, a közepes méretű vállalatokat nagy adóteher sújtja és a csekély belföldi fizetőképes kereslet sem kedvez nekik. Mégis a picit több mint 10.000 ilyen vállalkozás közül egyesek rakéta sebességgel emelkednek és látszólag őket nem zavarja a rájuk telepedő állam. Mi az ő titkuk?

Az Effectsys/Lilium Konzultáns Kft. 12 éve kutatja mi a magyar középvállalati kiválóság titka. Ezen idő alatt 12 ilyen fejlesztési területet sikerült azonosítanunk. Ezek egy része a világon mindenütt fontos, más része a történelmi sorsunk következménye, harmadik része meg a speciális magyar kultúrkör miatt csak nálunk fontos.

cég fejlesztés

Fejlessze a saját cége szervezetét is!

A megismert tudásunkkal szeretnénk az Ön cégét is segíteni. Ajándékba adunk most az Ön szabad választása szerint 12 db – közepes méretű cégeknek szóló – szervezetfejlesztésről szóló írást, előadást, tanfolyamot.

Cserébe szeretnénk megismerni az Ön véleményét arról, hogy Ön hogyan látja, mennyire fontosak az alábbi szervezetfejlesztési területek az Ön vállalatánál! Kérem jelezze 1…5 közötti osztályzattalaz alábbi űrlapon, hogy Önöknél mennyire fontos az adott terület (1: nem túl fontos … 5: nagyon fontos)! A piros csillaggal jelölt tételeket kötelező megadni!

A kapott adatokat mint igényeket fogjuk fel és az Önök által kiválasztott legfontosabb területekre szeretnénk koncentrálni a kutatásainkat. A kutatások fontosabb eredményeiről az Ön által megadott email címre fogjuk eljuttatni üzenetünket. A kérdőív végén ne felejtse el bejelölni azokat az ajándék írásokat, előadásokat, tanfolyamokat, amelyek érdeklik. Akár mind a 12-t bejelölheti!

Fáradozását előre is köszönjük és további értékes szervezetfejlesztési anyagokat fogunk küldeni azoknak, akik az űrlapot kitöltik!

cég fejlesztés
  • Általános adatok
  • 12 szervezetfejlesztési terület fontossága
  • Kérem az alábbiakban jelölje be azokat az ajándékokat, amelyeket meg szeretne kapni!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Feliratkozásával adatai bekerülnek az effectsys.hu® (Lilium Konzultáns Kft. márkaneve) automatizált levél kiküldési rendszerébe. Adatai két adatállományba kerülnek rögzítésre: a jelen tanfolyamban szereplő 12 lecke kiküldésre és a valamennyi feliratkozót tartalmazó nagy állományba. Ez utóbbiról rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. Az elsőről – ha nem tetszenek a leckék – a minden levél alján feltüntetett leiratkozás gombbal tud leiratkozni. A második listáról akkor tud leiratkozni, ha egy onnan érkező e-mailt küldünk Önnek. Természetesen külön kérésre bármikor, bármelyik listáról töröljük Önt.