Skip to content

Beküldött adatait nem tudtuk fogadni!

Tisztelt Látogatónk!

Beküldött adatait nem tudtuk feldolgozni, mert a most megadott email-címe már szerepel ebben az adatbázisban.

Amennyiben most egy hírlevélre próbált (másodszor) feliratkozni, akkor ennek kapcsán nem fog kapni semmilyen új üzenetet, mert a legelső leveleinket csak akkor tudja újra megkapni, ha az újbóli feliratkozása előtt leiratkozik.

Ha azért próbált újra feliratkozni, mert nem kapott tőlünk leveleket, akkor ennek az oka nem a feliratkozásának a sikerességében keresendő, hanem más okból nem kapja meg a leveleinket. Például azért, mert a levélszemét-ellenőrző programja vagy a rendszergazdája által beállított levelező szervere a kéretlen levelek (spam) mappába helyezte azokat. Kérjük, győződjön meg róla, hogy engedélyezi az email-címünkről küldött levelek fogadását! (mi a *@effectsys.hu és a *@lilium.hu címekről szoktunk leveleket küldeni).

Ha esetleg valamilyen megrendelést küldött éppen be nekünk, akkor ez a megrendelése nem ért célba, mert a rendszer csak akkor tud újra adatokat rögzíteni, ha előtte az adminisztrátor már törölte az adott email címet.

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásainkat, és ha segítségre van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 26 372 414-es telefonon vagy az lpollo_kukac_effectsys_pont_hu email címen.