Skip to content

Effectsys Viselkedési Kalauz Klubba regisztráció

Itt lehet jelentkezni az Effectsys Viselkedési Kalauz Klubba. A klubtagság ingyenes, az örökös tagsági jogot az általunk kiadott „Viselkedési kalauz sikerre törekvő cégeknek” című könyv megvásárlásával már megszerezte. Azt se bánjuk, ha egy könyvet többen olvasnak el: mindegyiküket szívesen látjuk a klubban! A klubban a könyv olvasóinak – évente többször – a könyvben még nem szereplő, további azonnal felhasználható hasznos információkat küldünk. Ezek a következők lesznek:

  • a könyvben található feladatok megoldása,
  • szervezési dokumentum minták (munkaköri leírások, szervezeti ábrák, ügyvezetői utasítások, belső szabályzatok, folyamatleírások, teljesítménybérezési rendszerek),
  • a cége termelékenységét kiszámító számoló tábla,
  • érdekes, tanulságos emberi erőforrás fejlesztési, szervezési, szervezetfejlesztési esetek az Effectsys sztori tárából,
  • a könyv szerzőjének további cikkei, blog bejegyzései

Az információkat email-ben küldjük. Kérem adja meg az alábbi űrlapon az adatait! Kérem, hogy

  • a rendszeresen használt email címét adja meg és
  • ne felejtse el a tőlünk jövő leveleket (*@effectsys.hu címről érkezőket) az Önök által kért levelek közé beállítani (nehogy a spam szűrő kiszűrje a leveleinket)!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Feliratkozásával adatai bekerülnek az effectsys.hu® (Lilium Konzultáns Kft. márkaneve) automatizált levél kiküldési rendszerébe. Adatai két adatállományba kerülnek rögzítésre: a jelen tanfolyamban szereplő 12 lecke kiküldésre és a valamennyi feliratkozót tartalmazó nagy állományba. Ez utóbbiról rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. Az elsőről – ha nem tetszenek a leckék – a minden levél alján feltüntetett leiratkozás gombbal tud leiratkozni. A második listáról akkor tud leiratkozni, ha egy onnan érkező e-mailt küldünk Önnek. Természetesen külön kérésre bármikor, bármelyik listáról töröljük Önt.