Skip to content

Éves tervezés Az éves pénzügyi terv készítését segítő Effectsys szolgáltatás

Miért is tervezzünk?

Az éves terv önmagát beteljesítő jóslat!
Céltalan hajósnak semmilyen szél sem kedvező!

Miért nehéz tervezni?

Majdnem mindenki utálja a tervezési munkát. Majdnem mindenki szeret tervezgetni. Hogyan lesz egy kedvelt tevékenységből utált munka? Úgy, hogy nem tudjuk, hogyan is kellene megtennünk. Mivel évente egyszer fordul elő, hosszú évek, évtizedek telhetnek el anélkül, hogy megtanulhattuk volna.

Az Effectsys lassan tíz éve készít ügyfelei megbízásából éves terveket. Több százat készítettünk el. Van egy bevált, sok cégben futó sémánk. Kidolgoztuk a terv teljesülését ellenőrző kontrolling rendszert.

Milyen előnyei vannak a tervezésnek?

A jó terv tényleg segíti, hogy el is érjük a céljainkat. Mutatja, mik a fontos értékek, melyek az elérendő mutatószámok. Legalább havonta egyszer szembesít az elért eredményekkel – és azok tervekhez mért viszonyával. Egyszerűen rávezet a helyes – előre eltervezett – útra! A jobb cég feletti kontroll miatt munkatársanként akár évi több százezer forinttal is növelheti a termelékenységet (=egy főre eső hozzáadott értéket).

Kezdjen el tervezni! Megéri!

Tervet lehet készíteni az év bármelyik hónapjában. Az Effectsys tervezési folyamat meglepően gyors és olcsó folyamat. Ha szeretné, hogy az Ön cégét is segítsük egy ilyen eljárással, kérem töltse ki az alábbi űrlapot! Cserébe megküldjük, hogy mennyi ideig fog tartani a folyamat, milyen változást fog hozni ez a cége életében és a várható haszonhoz képest milyen szerény díjakat számítunk fel ezért.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.