Skip to content

Középvállalati vezetők ABC-je ajándék internetes tanfolyam

Középvállalati vezetők ABC-je

A vezetésre születni kell! De sokszor is halljuk ezt a téves mondatot! A valóságban a vezetési munka pont olyan, mint minden más munka: tanulható és tanítható. Hatalommal visszaélő főnökök mondják csak azt, hogy „erre születni kell”. Titokban tartják a vezetés-szakmai fogásaikat. Sőt, nem hatásos, rossz rutinokat ajánlanak!

Szeretne Ön megismerni a vezetési munka alapelemeit – s ezáltal jobb vezetővé válni? Szeretné, hogy minden ezzel kapcsolatos „titokról” lehulljon a fátyol? Akkor vegyen részt vesz a 12 leckéből álló ajándék tanfolyamunkon! Leckéről leckére fedjük fel a jó vezetés fortélyait. Fokozatosan megtanulja, milyen elemekből, részekből kell összetenni és elvégezni a vezetési munkát. A tanfolyam végén körültekintőbb, tudatosabb vezető lesz, mint amilyen ma!

Ehhez most csak annyit kell tennie, hogy az alábbi űrlapon feliratkozik. Adja meg azt az email címét, amelyet folyamatosan használ. Utána azt is kérem, hogy a ******@effectsys.hu oldalról érkező leveleket állítsa be levelező rendszerében biztonságosnak!