Skip to content

Workshop (szervezetfejlesztés, teljesítménybérezés)

Szeretne a kifizetett bértömegért nagyobb hatékonyságot, több hozzáadott értéket kapni? Jöjjön el rendezvényünkre! Minden olyan KKV tulajdonosnak, felső vezetőnek (kiemelten a HR vezetőknek) ajánljuk, akik 5-10-20 vagy akár 300 embert foglalkoztatnak és szeretnének – a termelékenységük, hatékonyságuk javításával – versenyképesebbé válni a saját piacukon. A mostani rendezvény témája a teljesítménybérezés. Tematikája a következő:

Polló László workshop

1. óra
Polló László teljesítménybérezési szakértőnk ismerteti a kis- és középvállalatokban bevált teljesítménybérezési és teljesítmény értékelési rendszereket. Elmondja, hogyan kell az éves tervekből az egyes emberekre vonatkozó személyes normákat előállítani. Ismerteti, hogyan lehet a norma teljesíthetőségét mérésekkel vagy számításokkalellenőrizni. Adatokat ad arra vonatkozóan, hogy mekkora hozzáadott értéket lehet és kell elvárni egy munkatárstól a mai magyar gazdaságban.

2. és 3. óra
Szakértőnk a jelenlévők kérdéseire ad válaszokat a teljesítménybérezés témaköréből. A szokásos kérdések:

 • Milyen munkakörökben foglalkoztatottakat lehet bevonni teljesítménybéres rendszerbe?
 • Mekkora legyen a fix és a mozgóbér aránya?
 • Milyen béren kívüli motivációt érdemes még használni?
 • Mi az “igazságos” osztozkodás a tulajdonos és a munkavállalók között a “haszonon”?
 • Mit lehet kezdeni azokkal a munkatársakkal, akik mereven ellenzik a teljesítménybér bevezetését? stb. stb.

Ha elfogynak a kérdések, akkor esettanulmányokban mutatja meg, hogyan lehet sikeresen bevezetniteljesítménybéres rendszereket egyes iparágakban. Az esettanulmányokban ismerteti a szükséges adatgyűjtési és adminisztrációs rendszert is. A teljesítmények mérésére szolgáló mérőszámok helyes kialakításának “tudományába” is bevezetést nyújt. Kitér arra is, hogyan lehet törvényesen áttérni a fix béres rendszerről a részben teljesítménytől függő bérezésre. Foglalkozik a kialakítandó renddel és szervezettségi szinttel, mivel a teljesítménybéres rendszerek sikerességéhez erre is nagy szükség van.

Polló László kiváló előadó. A második Magyar Marketing Fesztiválon tartott workshopjain közel százan vettek részt és mindenki dicsérte a kapott nagyon gyakorlatias tanácsokért. Azt is tudni érdemes róla, hogy szókimondóan a lényegről beszél és utálja a köntörfalazást. Hatalmas vezetői és tanácsadói rutinja segíti abban, hogy néhány célszerű kérdéssel megértse a workshopon felmerülő szituációkat és azokhoz valóban használható változtatási javaslatokat adjon.

Minden workshopra eljövőnek a kiemelt témában adunk egy

 • könyvesboltban nem kapható,
 • csak általunk forgalmazott és
 • direkt a KKV-k számára készített

ajándék könyvet és egy tartalomban hozzá illő CD-s dokumentum tárat 40-50 darab mintával. A könyv és a CD értéke több, mint amennyibe az előadás kerül.

Legközelebbi előadásunk időpontja: 2015. június 23.

 • Kiemelt témánk: teljesítménybérezés
 • Részvételi díj: 14.900,- Ft + ÁFA
Polló László workshop
Ajándék könyv értéke: 16.000,- Ft + ÁFA
Polló László: Teljesítménybérezés című könyve
Polló László workshop
Ajándék CD értéke: 8.000,- Ft + ÁFA
Teljesítménybérezéssel kapcsolatos CD-s dokumentum gyűjtemény

Helyszín: Budapest, XI. Bartók Béla út 112., Griff Hotel

Jelentkezni lehet az alábbi űrlap kitöltésével:

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Feliratkozásával adatai bekerülnek az effectsys.hu® (Lilium Konzultáns Kft. márkaneve) automatizált levél kiküldési rendszerébe. Adatai két adatállományba kerülnek rögzítésre: a jelen tanfolyamban szereplő 12 lecke kiküldésre és a valamennyi feliratkozót tartalmazó nagy állományba. Ez utóbbiról rendszertelen időközönként küldünk olyan híreket, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön érdeklődésére is számot tartanak. Az elsőről – ha nem tetszenek a leckék – a minden levél alján feltüntetett leiratkozás gombbal tud leiratkozni. A második listáról akkor tud leiratkozni, ha egy onnan érkező e-mailt küldünk Önnek. Természetesen külön kérésre bármikor, bármelyik listáról töröljük Önt.